Despre logo

HEKTAR oferă producătorilor profesioniști o alternativă sigură, de încredere și transparență – genetica românească la standarde occidentale!

Descoperă produsele

HEKTAR the essence of the future

HEKTAR este brand-ul care reunește hibrizii ameliorați în România, la Stațiunea de cercetare cu același nume din Câmpia Turzii. Toți hibrizii creați aici și înregistrați în Catalogul Oficial al Soiurilor de Plante din Uniunea Europeană au o valoare genetică ridicată, fiind adaptați să performeze în condițiile pedo-climatice din România. Controlul calității este la cele mai înalte standarde europene, Stațiunea de cercetare deținând singurul laborator privat acreditat RENAR pentru semințe de legume din România, laborator care, începând cu 2021, este și membru ISTA (International Seed Testing Association).

Astfel, hibrizii ameliorați în România, la Stațiunea de cercetare HEKTAR, concurează de la egal la egal cu produsele companiilor multinaționale.

logo

„Având în vedere prezența companiei noastre atât pe piața profesională cât și pe cea a grădinarilor amatori, unde suntem lideri de piață, a trebuit să realiniem modul în care ne prezentăm primei categorii. După investiții semnificative în cercetare pe parcursul a mai bine de 15 ani, atât în tehnologie cât și în echipa de amelioratori, toate sub îndrumarea unor cercetători străini, compania a reușit să creeze cu succes hibrizi care concurează de la egal la egal cu produsele companiilor din străinătate.”

Levente Szell, Director General

Game de produse HEKTAR

Produse in testare

Valori

Respect

Flexibilitate

Inovație, învățare, dezvoltare

Etică profesională

Responsabilitate socială

Unde ne găsiți

Puteți cumpăra produsele HEKTAR pe shop.agrosel.ro, în toate rețelele de supermarketuri din România, în rețelele de bricolaj și în magazinele de specialitate din piața tradițională.

Contactați-ne

Află aici mai multe despre produsele Hektar.

Articole blog

Comunicate de presa