Semințe Pepene galben Rio Gold F1

Semințe Pepene galben Rio Gold F1

Este un pepene galben, timpuriu, de tip Galia, cu plante de vigurozitate medie-mare. Fructele rotunde au greutatea cuprinsă între 1,5-3 kg, pulpa este groasă, de culoare verde deschis, crocantă şi cu o aromă deosebită. Prezintă toleranţă înaltă la fuzarioză şi rezistenţă bună la transport şi supracoacere. Recomandat pentru cultura în tunele, dar şi în câmp deschis.

pict_prof62

Modalitati de ambalare
100 semințe / 500 semințe

Semințe Pepene galben Magyar Kincs

Semințe Pepene galben Magyar Kincs

Pepene galben timpuriu, de tip Turkestan. Fructele sunt globuloase, cu coaja de culoare galben-portocaliu la maturitatea de consum şi pulpa colorată în alb-verzui. Greutatea medie a fructelor este de circa 1,5 kg. Potenţialul de producţie poate depăşi 15-20 t/ha în condiţii de tehnologie optimă. Soiul este recomandat pentru a fi cultivat în câmp deschis (prin semănat direct sau răsad), fiind rezistent la majoritatea agenţilor patogeni care afectează pepenii galbeni.

pict_prof45

Modalitati de ambalare
2.000 semințe

Semințe Pepene galben Cosbuc

Semințe Pepene galben Cosbuc

Pepene galben de tip Cantaloup. Fructele sunt rotudn ovale, cu coaja de culoare galben-portocaliu la maturitatea de consum. Pulpa este colorată în portocaliu. Greutatea medie a fructelor este de circa 1,5 kg. producţie poate depăşi 15-20 t/ha în condiţii de tehnologie optimă. Soiul este recomandat pentru a fi cultivat în câmp deschis (prin semănat direct sau răsad), fiind rezistent la majoritatea agenţilor patogeni care afectează pepenii galbeni.

pict_prof

Modalitati de ambalare
2.000 semințe