VIZIUNE

Noi, cei de la AGROSEL, creăm și comercializăm soiuri de legume gustoase, productive și sănătoase. Oferim oamenilor alternativa unui hobby sănătos iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate. Prin cercetare continuă, dezvoltăm varietăți (soiuri și hibrizi) ameliorate, adaptate condițiilor climatice din România.

MISIUNE

Misiunea noastră este menținerea soiurilor tradiționale din România atât prin cercetare conservativă, cât şi crearea continuă de noi soiuri prin cercetare creativă. Dorim să fim în permanență cea mai potrivită și rentabilă alegere pentru consumatorii și partenerii noștri: grădinari amatori, cultivatori profesioniști, distribuitori și comercianți.

UNDE NE GĂSIȚI

Puteți cumpăra produsele AGROSEL pe shop.agrosel.ro, în toate rețelele de supermarketuri din România, în rețelele de bricolaj și în magazinele de specialitate din piața tradițională.

Investiții în cercetare

Cu o experiență de peste 20 ani în procesarea, crearea și comercializarea semințelor de legume și flori  AGROSEL este leaderul segmentului de semințe microambalate din România.

Inovație permanentă

Misiunea noastră este atât menținerea soiurilor tradiționale din România prin cercetare conservativă, cât și crearea continuă de noi soiuri și hibrizi prin cercetare creativă.

Leadership și parteneriate durabile

De-a lungul timpului partenerii noștri s-au dezvoltat odată cu noi. Avem mulți distribuitori pe care-i cunoaștem încă de la începuturi, de 20 ani.

COMUNICAT IMPORTANT, 28.08.2020: Proiect construire 2 hale industriale. Afla mai multe aici

AGROSEL este specialistul dumneavoastră în semințe: de peste 20 ani suntem alături de clienții noștri. Suntem alături de agricultori cu semințe de calitate din România, soiuri tradiționale dar și din soiuri îmbunătățite, folosind tehnici moderne de ameliorare și prelucrare a semințelor.

AGROSEL este profesionistul semințelor: până acum avem peste 100 de soiuri și hibrizi înregistrați de noi în Catalogul oficial al soiurilor de plante de cultură din Uniunea Europeană. Aceștia sunt perfect adaptați condițiilor de climă și de sol iar rentabilitatea lor este în fiecare zi reconfirmată de sute de cultivatori de legume profesioniști mulțumiți de recoltele obținute.

AGROSEL investește în cercetare și tehnologie: semințele noastre sunt verificate în laboratorul propriu acreditat RENAR. Calitatea semințelor (germinație, umiditate, puritate) este controlată folosind echipamente de ultimă oră și specialiști cu experiență.
Ne mândrim cu ameliorarea şi înregistrarea primilor hibrizi de ardei din România, lansaţi și testaţi in 2015.
Prelucrarea seminţelor şi ambalarea lor se face prin dozare numerică în cea mai dotată și modernă platformă de producţie din România.

AGROSEL se bazează pe oameni: investim în oameni profesioniști pentru a crea produse și oferi servicii de calitate pentru cultivatorii profesioniști. Vă puteți baza pe echipa AGROSEL pentru servicii complete, consiliere cu valoare adăugată, sprijin profesional și promptitudine în tot ceea ce facem pentru clienții și partenerii noștri.

AGROSEL este cea mai potrivită alegere pentru acei cultivatori din România care vor să mențină gustul, culoarea și textura produselor agricole tradiționale românești și care, în același timp, vor să beneficieze de tehnologia integrată în noile noastre soiuri care garantează o productivitate și calitate ridicate.

VIZIUNE

Noi, cei de la AGROSEL, creăm și comercializăm soiuri de legume gustoase, productive și sănătoaseOferim oamenilor alternativa  unui  hobby  sănătos iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate. Prin cercetare continuă, dezvoltăm varietăți (soiuri și hibrizi) ameliorate, adaptate condițiilor climatice  din  România.

MISIUNE
Misiunea noastră este menținerea  soiurilor  tradiționale  din România atât prin cercetare  conservativă,  cât  şi crearea continuă de noi soiuri prin cercetare  creativă. Dorim să fim în permanență cea mai  potrivită și rentabilă alegere pentru consumatorii și partenerii noștri : grădinari amatori, cultivatori profesioniști, distribuitori și comercianți.

VALORI

RESPECT

  • respectăm angajații și încurajăm performanța
  • respectăm partenerii de afaceri prin transparență
  • suntem dedicați clienților noștri și credem în competiția loială

FLEXIBILITATE

  • suntem flexibili, dinamici și adaptabili
  • evităm șabloanele, încurajând inițiativa și creativitatea

 

 

DESCHIDERE CĂTRE NOU, ÎNVĂȚARE, DEZVOLTARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ

  • suntem permanent conectați la noutățile industriei
  • ne perfecționăm continuu

 

 

ETICĂ PROFESIONALĂ

  • ne ghidăm după principii etice cu respectarea legislației naționale și a legisalției europene

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

  • sprijinim comunitățile locale în toate ariile de activitate legate de un stil de viață sănătos, educând generațiile tinere în această direcție

SCURT ISTORIC

AGROSEL S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998. Încă de la început, prin comercializarea de seminţe cu valoare culturală şi biologică ridicată, compania şi-a propus să contribuie la redresarea sectorului legumicol din România.

Azi, cu o experienţă de peste 20 ani în prelucrarea, crearea şi comercializarea seminţelor de legume şi flori, destinate atât grădinăritului amator (produse microambalate), cât şi consumului profesional (producători/cultivatori) – AGROSEL este leaderul de piaţă al segmentului de seminţe microambalate din România.

Misiunea noastră este menţinerea soiurilor tradiţionale din România, Ungaria şi Bulgaria prin ameliorare conservativă, cât şi crearea continuă de noi varietăţi prin ameliorare creativă. Ca urmare a unor investiţii susţinute, AGROSEL deţine cea mai modernă şi performantă platformă din industria seminţelor de legume din România, ce se întinde pe o suprafaţă de 50.000 mp, în Câmpia Turzii.

AGROSEL este singurul producător local de seminţe de legume care dispune de toate echipamentele şi tehnologia necesară pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea şi dozarea numerică a seminţelor.

Având în vedere potenţialul oferit de segmentul produselor profesionale, începând cu anul 2004 am iniţiat ameliorarea unor varietăţi noi pentru piaţa profesională de legume.

Soiurile sunt ameliorate în condiţiile agroclimatice din România, care astfel se adaptează la condiţiile de cultură ale cultivatorilor din ţară. În toţi aceşti ani, aproape 100 de varietăţi au fost ameliorate, înregistrate şi brevetate în Catalogul Oficial al soiurilor de plante din Uniunea Europeană.

 

AGROSEL dispune de laborator propriu pentru controlul calităţii, unde se testează germinaţia, umiditatea, puritatea şi starea sanitară a seminţelor. Calitatea superioară a seminţelor este garantată prin cele trei puncte de control: inspecţie în câmp, verificare a calităţii în laborator şi postcontrol pe microparcele. Seminţele de la AGROSEL îndeplinesc cerinţele legislative internaţionale în domeniu.

Webshop AGROSEL

Semințe microambalate și semințe profesionale de flori și legume

Vreau să cumpăr!