Nici nu a început bine anul 2015, că Agrosel și-a continuat turneul început cu câteva luni în urmă. De această dată, echipa Agrosel a vizitat legumicultorii din Băleni-Dâmbovița, Tg. Frumos-Iași și Roman-Neamț.

De ce acest turneu în forță prin România?

– Pentru că sezonul de semănat pentru unele specii legumicole a început, pentru alte se apropie și cultivatorii trebuie să știe că acum au la dispoziție soiuri (hibrizi) create în România, adaptate atât cerintelor pieței cât și condițiilor de climă și sol de aici.

– Pentru că acum există peste 100 de soiuri (hibrizi) create în România, înscrise deja în Catalogul oficial al soiurilor de plante de cultură de către Agrosel.

– Pentru că folosind semințe din soiurile (hibrizii) firmei Agrosel, pot în sfârșit să ofere consumatorului român ceea ce așteapă de mult timp: produse cu gust bun, cu gust traditional românesc.

– Pentru că acum având și un laborator propriu acreditat RENAR, semințele comercializate de Agrosel oferă mult mai multă siguranță, putând fi folosite cu încredere.

La întâlniri au fost prezenți peste 100 de cultivatori care astfel au intrat în posesia catalogului de produse profesionale pe anul 2015. Toți au audiat și un material cu cele mai noi creații ale firmei: hibrizii de ardei iute, gras, lung și gogoșar, hibrizii de conopidă, porumb zaharat, varză. Nu au lipsit din prezentare soiurile de fasole urcătoare, ridichi de lună, ardei, țelină, etc.

La finalul întâlnirilor, cultivatorii afirmau că acum le este mai ușor să aleagă un soi sau un hibrid pe gustul lor și al consumatorului final.

1-300x186 2-300x186 3-300x186 4-300x186