In 19 August am primit vizita unui grup de 23 legumicultori din nordul Moldovei (județul Botoșani) alături de colaboratorii noștri de la compania Agrochim. În ciuda vremii capricioase, au fost vizitate atât solariile pentru ameliorarea hibrizilor cât și culturile post control din perimetru.
De asemenea legumicultorilor le-au fost prezentate, pentru apreciere vizuală dar și pentru a gusta cele mai noi creații ale companiei (hibrizi de ardei, tomate) cât și hibrizi de pepeni galbeni și porumb zaharat.

Traseul în companie a continuat cu vizitarea depozitelor de materie primă și depozitului de produse finite unde au fost prezentate depozitele automatizate cu atmosferă și temperatură controlată. Secția de tratare și condiționare a semințelor precum și secția ambalare au făcut o deosebită impresie observându-se faptul că semințele sunt ambalate automatizat, ermetic fără a fi necesară intervenția umană.

Vizita s-a încheiat într-o notă deosebit de cordială, participanții afirmând că nu și-au închipuit că astfel de investiții pot fi făcute de către o companie românească.