Despre Agrosel

Viziune

Noi, cei de la AGROSEL, creăm și comercializăm soiuri de legume gustoase, productive și sănătoase. Oferim oamenilor alternativa unui hobby sănătos, iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate. Prin cercetare continuă, dezvoltăm varietăți de legume adaptate condițiilor climatice din România.

Misiune

Misiunea noastră este menținerea soiurilor tradiționale din România – prin cercetare conservativă, și crearea continuă de noi soiuri performante – prin cercetare creativă. Dorim să fim în permanență cea mai potrivită și rentabilă alegere pentru consumatorii și partenerii noștri: grădinari amatori, cultivatori profesioniști, distribuitori de semințe.

Scurt istoric

AGROSEL S.R.L. a fost înființată în anul 1998. De la început compania și-a propus să contribuie la redresarea sectorului legumicol din România, prin comercializarea de semințe cu valoare culturală și biologică ridicată.

În prezent, cu o experiență vastă în ameliorarea, prelucrarea și comercializarea semințelor de legume și flori, AGROSEL este liderul de piață al segmentului de semințe microambalate din România.

În urma investițiilor constante, AGROSEL deține cea mai modernă și performantă platformă din industria semințelor de legume din România și una dintre cele mai performante din Europa Centrală și de Est, pe o suprafață de 50.000 mp, în Câmpia Turzii.

AGROSEL este singurul producător român de semințe de legume care dispune de toate echipamentele și tehnologia necesare pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea și dozarea numerică a semințelor.

Începând cu anul 2004 Agrosel a investit într-o noua divizie, dedicată cercetării și ameliorării de varietăți noi de legume, destinate producătorilor profesioniști. Toate soiurile sunt ameliorate și adaptate condițiilor pedo-climatice din România.

În prezent, Agrosel deține peste 200 de varietăți proprii, brevetate și înregistrate în Catalogul Oficial al Soiurilor de Plante din Uniunea Europeană.

Valori

Respect

Flexibilitate

Inovație, învățare, dezvoltare

Etică profesională

Responsabilitate socială

Ce ne recomandă

Investițiile în cercetare

Cu o experiență de peste 20 ani în procesarea, crearea și comercializarea semințelor de legume și flori AGROSEL este leaderul segmentului de semințe microambalate din România.

Inovația permanentă

Misiunea noastră este atât menținerea soiurilor tradiționale din România prin cercetare conservativă, cât și crearea continuă de noi soiuri și hibrizi prin cercetare creativă.

Leadershipul și parteneriatele durabile

De-a lungul timpului partenerii noștri s-au dezvoltat odată cu noi. Avem mulți distribuitori pe care-i cunoaștem încă de la începuturi, de 20 ani.

Laborator propriu pentru controlul calității

AGROSEL dispune de laborator propriu pentru controlul calitații, unde se testează germinația, umiditatea, puritatea și starea sanitara a semințelor.

Calitatea superioară a semințelor este garantată prin cele trei puncte de control:

Inspectie în câmp

Verificare a calitații în laborator

Postcontrol pe microparcele

Semințele de la AGROSEL îndeplinesc cerințele legislative internaționale în domeniu.

Unde ne găsiți

Puteți cumpăra produsele AGROSEL pe agrosel.ro, în toate rețelele de supermarketuri din România, în rețelele de bricolaj și în magazinele de specialitate din piața tradițională.

Contactati-ne

Comunicate de presă

Recent posts