Semințe de gazon

Semintele de gazon AGROSEL sunt ideale pentru a crea un gazon perfect pentru toate tipurile de zone. Sunt disponibile variante pentru zone insorite, zone cu trafic intens si zone umbrite, astfel incat sa puteti alege cea mai potrivita solutie pentru nevoile gazonului dvs.

Semintele de gazon AGROSEL pentru zone insorite sunt special create pentru a rezista la expunerea la soare, oferind un gazon verde si viguros, chiar si in cele mai calde perioade ale anului.

Pentru zonele cu trafic intens, semintele de gazon AGROSEL sunt rezistente la uzura si la deformare, astfel incat sa puteti bucura de un gazon perfect chiar si in zonele cele mai circulate.

Semintele de gazon AGROSEL pentru zone umbrite sunt ideale pentru a crea un gazon verde si frumos chiar si in zonele cele mai putin insorite. Sunt rezistente la umbra si la lipsa de lumina, astfel incat sa puteti avea un gazon frumos in orice colt al gradinii dvs.

Indiferent de nevoile gazonului dvs., semintele de gazon AGROSEL sunt alegerea perfecta pentru a obtine un gazon perfect, indiferent de conditiile de mediu.

Iconita Filtru

(22)

Setati ascendent
Iconita Filtru

(22)

Setati ascendent