Livrare

Agrosel S.R.L. livrează produsele pe întreg teritoriul României, prin intermediul firmelor de curierat.

La preluarea coletului este obligația Cumpărătorului să verifice dacă produsul corespunde cu cel comandat pe site. Puteți deschide coletul doar după ce ați plătit contravaloarea lui.

Vă rugăm să VERIFICAȚI INTEGRITATEA coletului și a produselor în prezența curierului! Transportatorii nu acceptă reclamații ulterioare.

În cazul în care produsele nu corespund calitativ, există urme, lovituri din cauza transportului, vă rugăm să semnalați acest lucru într-un proces verbal, semnat și de către curier.

În cazul în care ați ales plata ramburs, curierul emite o chitanță pentru suma plătită. În cazul în care factura s-a făcut pe firmă, vă rugăm să verificați ca și chitanța emisă de curier să fie emisă pe numele firmei.

Prețurile produselor afișate pe acest website nu includ costul de transport la Client. Costul de transport cade în sarcina Clientului.

Pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 300 lei (TVA inclus), cu excepția mixturilor de gazon și/sau arpagic se va acorda transport gratuit.

Pentru comenzile a căror valoare nu depășește suma de 300 lei (TVA inclus) si nu conțin mixturi de gazon și/sau arpagic, costul livrării este de 17 lei + TVA.

Comenzile care conțin mixturi de gazon la ambalaj de 0.5kg, 1kg, 2kg, 5kg, 10kg nu beneficiază de transport gratuit. Costul livrării este de 17 lei +1 leu la fiecare kg de mixtură de gazon sau arpagic comandată, plus TVA.

Pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 3.000 lei (TVA inclus), se va acorda transport gratuit indiferent de compoziția coșului de cumpărături.