Termeni și condiții

Vizualizarea si/sau comandarea produselor pe site-ul agrosel.ro implica acceptarea de către „Client” a Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

Site-ul agrosel.ro este administrat de S.C. AGROSEL S.R.L., cu sediul in mun. Campia-Turzii, str. Laminoristilor nr. 268, jud. Cluj, inregistrat la ORC de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/764/1998, avand C.U.I. nr. RO 10534685, cont IBAN RO95BACX0000000397812000, deschis la UniCredit Tiriac Bank Cluj Napoca.

Condiții de utilizare

Introducere

Folosirea site-ului agrosel.ro, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul agrosel.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Conținut site și Copyright

Agrosel S.R.L actualizează conținutul site-ului în permanență; rareori, pot exista inadvertențe punctuale: specificațiile și prețul produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Fotografiile, imaginile produselor, ambalajelor au caracter informativ.

Nu putem garanta în permanentă existența în stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea există posibilitatea că o anumită comandă să nu poată fi livrată sau să fie livrată la o dată ulterioară.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Scutirea de responsabilitate

Agrosel S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Agrosel S.R.L. încearcă să prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, preț), dar pot exista erori; astfel, Agrosel S.R.L. nu garantează că toate descrierile sau alt conținut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori.

Activitatea de comercializare și distribuție din oferta site-ului este condiționată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. Agrosel S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligațiilor față de orice Client în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la Clientul respectiv.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului agrosel.ro sau dea afecta performanțele serveruluipe care rulează site-ul agrosel.ro va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor agrosel.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna contractual de vânzare, Termenii și Condițiile de mai sus, precum și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între Agrosel S.R.L. și Client.

Orice litigiu apărut între Clienț și Agrosel S.R.L. va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată de drept comun din România.

 1. Informații comandă

În momentul finalizării comenzii veți primi un email de confirmare a faptului că am recepționat comanda și vi se aduce la cunoștință faptul că pentru orice întrebare în legătură cu comanda efectuată puteți să ne contactați pe email la agrosel@agrosel.ro sau telefonic la 0264.305.900.

Vă rugăm să precizați data comenzii Dvs. și numele de utilizator.

Prețurile în RON pentru produsele comercializate de către Agrosel S.R.L., afișate pe site, includ TVA.

 1. Livrarea comenzilor

Agrosel S.R.L. livrează produsele comandate pe întreg teritoriul României cu ajutorul firmelor de curierat.

La preluarea coletului este obligația Clientului cumpărător de a verifica dacă produsul corespunde cu cel comandat pe site.

Puteți deschide coletul doar după ce ați plătit contravaloarea lui.

Vă rugăm să VERIFICATI INTEGRITATEA coletului și a produselor în prezența curierului! Trasportatorul și furnizorii noștrii nu acceptă reclamații ulterioare.

În cazul în care produsele nu corespund calitativ, există urme, lovituri din cauza transportului, va rugăm să semnalați acest lucru într-un proces verbal, semnat și de curier.

În cazul în care ați ales plata ramburs, curierul emite o chitanță pe această suma. În cazul în care factura s-a făcut pe firma, va rugăm să aveți în vedere ca și chitanță emisă de curier să fie emisă pe numele firmei și nu pe numele persoanei de contact.

Prețurile produselor afișate pe acest website nu includ costul de transport la Client.

Costul de transport este în sarcina Clientului.

Pentru comenzile care NU contin mixturi de gazon si/sau furajere si/sau arpagic si/sau cartofi și a căror valoare depășește suma de 300 lei (TVA inclus), transportul este gratuit.

Pentru toate comenzile a căror valoare depășește suma de 3000 lei (TVA inclus), transportul este gratuit (indiferent de conținutul comenzii).

Pentru comenzile care NU contin mixturi de gazon si/sau furajere si/sau arpagic si/sau cartofi și a căror valoare este sub 300 lei (TVA inclus), costul livrării este de 17 lei+TVA.

Pentru toate comenzile care conțin mixturi de gazon si/sau furajere si/sau arpagic si/sau cartofi și a căror valoare este sub 3000 lei (TVA inclus), costul livrării este de 17 lei +1 leu pentru fiecare kg de mixtură de gazon sau arpagic comandată, plus TVA.

 1. Modalități de plată

Magazinul online agrosel.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu se percepe nici un comision!

4.1. Ordin de plată

Plata prin Ordin de plata se face doar în baza facturii proforma emise de AGROSEL S.R.L., în urma confirmării telefonice sau prin email a comenzii de către un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.

               Nume firmă:      AGROSEL SRL

                       Cont lei:      IBAN RO18RZBR0000060018222974 – Raiffeisen Bank

Cod unic înregistrare:      RO10534685

                   Adresa:            Str. Laminoriștilor, nr.268, Câmpia Turzii, jud.Cluj

Nr.inreg. ORC Cluj:           J12/764/1998

4.2. Plata ramburs: pentru livrarea prin curier.

Transferul proprietații bunurilor: proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată după efectuarea plății din partea umpărătorului.

 1. Garanția produselor

Produsele comercializate de către site-ul agrosel.ro și care beneficiază de condiții de garanție sunt însoțite de certificate de conformitate conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale AGROSEL S.R.L.

Produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie trimis la sediul AGROSEL S.R.L. pentru analize, împreună cu factura originală și certificatul de conformitate.

Conform legii, produsele care au însumate intervenții de service de peste 10% din perioada de garanție sau care la o singură intervenție depășesc aceasta perioadă se înlocuiesc cu produse noi, identice.

Lipsa certificatului de conformitate al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția mărfii pe adresa agrosel@agrosel.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

 1. Informare și suport

Departamentul nostru vă oferă suport pentru orice situație apărută în relația Dumneavoastră cu agrosel.ro.

Pentru informații suplimentare despre produse si livrare puteți să ne contactați la:

Tel: 0264.305.900-Birou Vanzari

Tel: 0264.305.901-Recepție

Tel: 0264.305.903- Birou Logistic-Transport

Email: agrosel@agrosel.ro

Posibilele situații apărute post-vânzare care vor fi tratate de departamentul Relații Clienți sunt:

 • produse livrate incomplet sau incorect;
 • livrări întârziate;
 • colete ce prezintă deteriorări;
 • produse cu termen de valabilitate depășită.

 

 1. Retururi de produse

Procedura de urmat, în orice caz, este următoarea:

Puteți solicită returul produselor livrate, dacă vă aflați în una dintre situațiile prevăzute mai jos, la pct. 7.1 și 7.2.

Solicitarea de retur se face telefonic, la numărul 0264305900; veți primi un număr de înregistrare și instrucțiuni suplimentare, dacă este cazul.

Returnarea efectivă a produsului se face prin curierat rapid, fiind obligatorie prezentarea numărului AWB, la preluarea coletului de către curier.

Puteți solicita returul de produse pentru următoarele situații:

7.1 Produse ce v-au fost livrate greșit

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.

Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de AGROSEL S.R.L.

7.2 Produse neconforme cantitativ și calitativ

Dacă vi s-a livrat o cantitate diferită de cea comandată:

 • În situația în care ați primit o cantitate mai mică decât cea comandată, diferențele de cantitate vi se vor livra ulterior
 • În situația în care ați primit o cantitate mai mare decât cea comandată, diferențele de cantitate va rugăm să le semnalati telefonic la 0264.305.900 și să urmați instrucțiunile operatorului.

Dacă vi s-au livrat produse neconforme calitativ (colet și/sau ambalaj deteriorat, desfăcut), va rugăm să ne contactați pentru înlocuirea acestuia conform condițiilor de retur de la punctul 7.1.

NOTĂ

În toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate în starea identică celei în care au fost primite (produsul să fie nou și nefolosit), în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Folosirea produselor, deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 1. Renunțarea la cumpărare

Conform art. 9, alin. (2), lit. b din Ordonanța de Urgență 34/2014, clientul are dreptul să notifice compania că renunță la cumpărarea produsului, fără alte penalități, în termen de 14 zile de laintrarea în posesia fizică a produselor . Singurul cost care poate cădea în sarcina cumpărătorului este cel legat de returnarea produselor.

Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și să aibă și documentele însoțitoare (factură și documentul de conformitate al mărfii).

Banii se vor returna prin transfer bancar sau prin curier în termen de 14 de zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a cumpărătorului și a primirii produselor returnate. Suma returnabilă este cea plătită de Client la comandarea produselor, minus taxa de curier (dacă este cazul).

Coletele returnate către SC AGROSEL SRL vor fi verificate, iar în cazul în care apar deteriorări ale ambalajelor sau se constată lipsa documentelor de însoțire a mărfii (factură și document de calitate), acestea vor fi returnate către cumpărător.

În cazul Clienților care refuză ridicarea coletelor, fără un motiv întemeiat, societatea AGROSEL S.R.L. suportând astfel cheltuielile de transport și retur, AGROSEL S.R.L. își rezervă dreptul ca, la următoarea comandă a Clientului respectiv, să emită către Client o factură proforma corespunzătoare comenzii înregistrate, pe care acesta o va achita în avans, ulterior urmând să fie expediată comanda.

 1. Reclamație/Sesizare

Formular reclamatie/sesizare

Nume:

Email:

Telefon:

Despre:

Comanda mea:

Livrare greșită:

Retur produs:

Service:

Altele

Conținut:

Recomandare: Pentru operativitate va rugăm să specificați toate detaliile relevante pentru cazul sesizat – de exemplu: numărul și dată comenzii sau facturii, data expediției și numărul AWB (scrisoarea de expediție), numele și codul produsului, etc.

 1. Politica de confidențialitate

Agrosel S.R.L.se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului agrosel.ro către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

 1. Forța majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial, este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul absolut imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la dată producerii lui respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului de vânzare, fără că vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte daune-interese.

 1. Dispoziții finale

Agrosel S.R.L. își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului agrosel.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, Clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, Clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul online agrosel.ro

Pentru orice lămuriri, va așteptăm cu un mesaj la adresa agrosel@agrosel.ro