Ardeiul gras Romulus F1 (AS8P665 F1)

Ardeiul gras Romulus F1 (AS8P665 F1)
23 ianuarie 2023 190 vizualizari

Ardeiul gras Romulus F1 (AS8P665 F1)

Ardeiul gras Romulus F1 (AS8P665 F1) este un hibrid de ardei gras de tip blocky, timpuriu, cu o creștere nedominantă. Este recomandat pentru cultivare în spații protejate neîncălzite și în câmp deschis. Plantele sunt compacte și generative, având fructe uniforme, cu 4 lobi și cu un gust excelent. Fructele sunt mari, cu o greutate de 150-170 g, cu o pulpă groasă de 6-7 mm și cu coacere din galben-verzui în roșu intens la maturitate fiziologică. Acestea au un aspect comercial deosebit de plăcut și se pot consuma în stare proaspătă.

Hibridul are o toleranță ridicată la putregaiul apical și este rezistent la agenții fitopatogeni HR: ToMV (Virusul mozaic al tutunului) și Xcv (Patarea frunzelor și basicarea fructelor). Semănarea în spații protejate se poate face în martie, iar transplantarea se poate face în mai. Recoltarea se poate face între iulie și octombrie. Brandul acestui hibrid este Hektar.

Ardeiul gras Romulus F1 (AS8P665 F1) este un hibrid cu o creștere compactă și generativă, cu fructe uniforme, mari și cu un gust excelent. Este rezistent la agenții fitopatogeni și se poate cultiva atât în spații protejate cât și în câmp deschis. Este un hibrid timpuriu, cu o recoltare între iulie și octombrie. Dacă sunteți interesat să cultivați ardei gras, hibridul Romulus F1 (AS8P665 F1) este o alegere excelentă.

Pentru noutati de la HEKTAR urmariti pagina oficiala de facebook clic aici