Noua gama de seminte de legume pentru 2021

Noua gama de seminte  de legume pentru 2021
27 ianuarie 2021 16 vizualizari

Noua gama de seminte de legume pentru 2021

Dacă ești un grădinar pasionat, atunci știm cât de importantă este parcela ta de legume. În fiecare an îți aducem noi soiuri de semințe de legume, menținând în același timp un nivel ridicat de calitate. Aducem producătorului varietăți cunoscute, îmbunătățite, și totodată soiuri noi, interesante, selectate cu grijă de echipa noastră de experți.
Te invităm să încerci noua gamă de legume pentru salate, care conține varietăți de ardei mini, tomate cherry, mini-castraveți, salate și spanac baby, ardei iute tip habanero și multe altele.
Ca să oferi culoare grădinii, balconului și farfuriei îți recomandăm să încerci:

Rosiile cherry Sandybelle

Roșiile cherry Sandybelle

Soi de tomate destinat cultivării în ghiveci. Roșii de culoare maro cu gust intens și dulce.

Spanacul baby Saga

Spanacul baby Saga

Spanac baby timpuriu, mai dulce și mai fraged decât spanacul clasic. Se folosesc frunzele în stare proaspătă sau congelată, în salate. Bogat în vitamina C, carotenoide și flavonoide.

Frunzele baby pak choi Shanghai

Frunzele baby pak choi Shanghai

Varietate de varză chinezească fără căpățână. Formează frunze verzi, netede, lucioase. Se folosește în salate și supe, fiind o sursă bogată de fier, calciu, magneziu și vitamine.

Ardeiul iute Habanero Red

Ardeiul iute Habanero Red

Ardei foarte iute. Fructe cu o lungime de 4-6 cm, cu formă iregulată, de culoare verde, care la maturitate devine roșu aprins. Maturare: 85-95 zile de la germinare.

Acestea sunt doar câteva dintre soiurile noi pe care le introducem în acest sezon. Pentru a descoperi întreaga gamă și mai multe informații despre unele dintre preferatele noastre, faceți clic pe link

.