Professional products

Noua gama de seminte de legume pentru 2021

Noua gama de seminte de legume pentru 2021

Dacă ești un grădinar pasionat, atunci știm cât de importantă este parcela ta de legume. În fiecare an îți aducem noi soiuri de semințe de legume, menținând în același timp un nivel ridicat de calitate. Aducem producătorului varietăți cunoscute, îmbunătățite, și totodată soiuri noi, interesante, selectate cu grijă de echipa noastră de experți.
Te invităm să încerci noua gamă de legume pentru salate, care conține varietăți de ardei mini, tomate cherry, mini-castraveți, salate și spanac baby, ardei iute tip habanero și multe altele.
Ca să oferi culoare grădinii, balconului și farfuriei îți recomandăm să încerci:

1. Roșiile cherry Sandybelle

Soi de tomate destinat cultivării în ghiveci. Roșii de culoare maro cu gust intens și dulce.

2. Spanacul baby Saga

Spanac baby timpuriu, mai dulce și mai fraged decât spanacul clasic. Se folosesc frunzele în stare proaspătă sau congelată, în salate. Bogat în vitamina C, carotenoide și flavonoide.

3. Frunzele baby pak choi Shanghai

Varietate de varză chinezească fără căpățână. Formează frunze verzi, netede, lucioase. Se folosește în salate și supe, fiind o sursă bogată de fier, calciu, magneziu și vitamine.

4. Ardeiul iute Habanero Red

Ardei foarte iute. Fructe cu o lungime de 4-6 cm, cu formă iregulată, de culoare verde, care la maturitate devine roșu aprins. Maturare: 85-95 zile de la germinare.

Acestea sunt doar câteva dintre soiurile noi pe care le introducem în acest sezon. Pentru a descoperi întreaga gamă și mai multe informații despre unele dintre preferatele noastre, faceți clic pe link https://shop.agrosel.ro/

Proiect construire 2 hale industriale

Proiect construire 2 hale industriale

SC AGROSEL SRL, titular al proiectului „Construire 2 hale industriale cu corp administrativ, amenajare accese auto, construire bazin colectare ape pluviale, construire rezervă apă și cameră gospodărire rezervă de apă, împrejmuire proprietate, amenajări exterioare, totem publicitar, post trafo, racorduri și branșamente la utilități”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Cluj, de a nu solicita evaluarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și continuarea procedurii privind  emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul Construire 2 hale industriale cu corp administrativ, amenajare accese auto, construire bazin colectare ape pluviale, construire rezervă apă și cameră gospodărire rezervă de apă, împrejmuire proprietate, amenajări exterioare, totem publicitar, post trafo, racorduri și branșamente la utilități propus a fi amplasat în municipiul Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor, nr. 280, judeţul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj din Calea Dorobanţilor, nr. 99, în zilele de luni-joi între orele 9-14, vineri între orele 9-12 precum şi la adresa de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Gazonul japonez Agrosel – un gazon nepretentios

Gazonul japonez Agrosel – un gazon nepretentios

Este un gazon care are în compoziție un amestec specific de gazon fin, precum flori anuale și perene. Este un gazon care nu necesită lucrări complicate, este un gazon nepretențios și se pretează pe suprafețele însorite. Este destinat pentru decorarea colțurilor din grădină, pentru borduri și insule înflorite sau pentru cei care doresc înființarea unei pajiști naturale. Semănatul se poate realiza din martie până în iunie, astfel poate să înflorească până în luna octombrie. Acest gazon crește până la o înălțime de 30-35 de cm are un aspect de poiană înflorită, sălbatică și este un peisaj ideal pentru iubitorii de natură vie. Acest gazon pe parcursul anului nu se tunde, se poate face o singură tundere toamna, după ce florile si-au scuturat semințele, pentru a înflori din nou anul următor.

În interiorul compozției se află un plic de 20 g cu flori anuale și perene.  Se va amesteca conținutul acestui plic de semințe cu semințele de gazon, apoi se vor respecta parametri necesari de semănare a gazonului.

Pregătirea terenului constă prin:

 • curăţirea de pietre şi alte impurităţi a solului, distrugerea buruienilor
 • afânarea solului la o adâncime de aproximativ 20 de cm. Se efectuează de obicei toamna, lăsând pământul în brazde
 • primăvara, după zvântare, solul se greblează, se încorporează un fertilizant şi se tasează până se obţine o suprafaţă perfect plană

Semăntul:

 • se poate efectua din primăvară până toamna
 • adâncimea de semănat este 1 cm
 • înainte de semănat se amestecă seminţele de flori cu seminţele de gazon şi se omogenizează
 • se seamănă prin împrăştiere încrucişată, norma de sămânţă fiind de 3–4 kg/100 mp
 • se vor acoperii semințele cu ajutorul unei greble
 • se va tăvălugii pentru a pune semințele în contact cu pământul
 • udarea se va face prin stropire ușoara, pentru a favoriza o răsărire uniformă. Este esențial mentinerea solului umed pe toată perioada de răsărire. La început udări cât mai abundente (4-5 litri/mp)
 • pentru o înrădăcinare bună când gazonul a atins 6-8 cm se va efectua o tundere
 • odată sau de două ori pe an se vor aplica fertilizări suplimentare, dacă este cazul

Sfaturi pentru întretinere:

Primăvara – completarea golurilor, fertilizare (NPK), erbicidare selectivă

Vara – udare regulată, tundere pentru întreținere, fertilizare dacă este cazul pe bază de azot

Toamna – fertilizare (cu fosfor și potasiu), erbicidare selectivă, umplerea golurilor, aerarea gazonului

Iarna – tratatea și eliminarea mușchilor

Compoziție:

Gazon – Lolium perene 45% (2 mixturi), Festuca rubra rubra 40% (2 mixturi), Festuca arundinacea 15%

Flori – Noptițe (Mirabilis Jalapa), Lilicele (Iberis Umbelata), Coada șoricelului (Achilea Millefolium), In decorative albastru (Linum Perenne), Căldărușe (Aquilegia Vulgaris)

COMANDA ONLINE AICI

Din România, pentru români!

Din România, pentru români!

Trecem printr-o situație excepțională, care reclamă regândirea și reașezarea multor lucruri pe care le făceam până acum.

În aceste vremuri instabile, când încă nu știm exact cum vor evolua lucrurile și care vor fi implicațiile pentru viitor, siguranța alimentară redevine o prioritate atât la nivel de țară, cât și la nivel de familii/comunități. Cultivarea legumelor, chiar și pe suprafețe mai mici, va fi un factor decisiv in asigurarea unei alimentații sănătoase pentru perioada următoare. Mai mult ca niciodată, trebuie să cultivăm fiecare palmă de pământ și să ne îngrijim noi de viitorul nostru.

Un element principal în asigurarea unor legume de calitate – consistență, gust, productivitate – îl constituie sămânța.

AGROSEL, ca și principalul ameliorator privat de semințe de legume din România, companie 100% românească, vine în sprijinul tuturor românilor prin oferirea de semințe de calitate, varietăți proprii obținute din cercetarea pe care o efectuăm de peste 10 ani la Câmpia Turzii, în județul Cluj.

În această perioadă de cumpănă, ca să ajutăm și să încurajăm cât mai mulți semeni să cultive cât mai multe legume de calitate, am decis să REDUCEM PREȚURILE LA TOATE SEMINȚELE DE LEGUME PROFESIONALE – brand-ul HEKTAR – și SEMI-PROFESIONALE – brand-ul AGROSEL.
Facem acest efort deoarece suntem conștienți că doar cu solidaritate și implicare putem să depășim cu bine aceste vremuri de încercare.
Din România, pentru români!

Toate produsele se pot comanda online aici https://shop.agrosel.ro/
Pentru alte informatii va punem la dispozitie numarul de telefon 0264.305.900

Top soiuri de varza pentru gradinarii amatori

Top soiuri de varza pentru gradinarii amatori

Varză Beverly Hills. Verifica AICI toate soiurile disponibile pe shopul AGROSEL pentru gradinarii amatori.

 • Semințe varză Beverly Hills F1 – 200 semințe Agrosel Home Gardening. Soi romanesc. Hibrid de varză de vară-toamnă, cu perioada de vegetație de 70-75 zile de la plantare. Căpățâna este de formă turtită, cu greutatea de 2-3 kg. Plantele sunt viguroase, cu frunze mari de culoare verde albăstrui, acoperite cu un strat fin de pruina. Prezintă rezistență la crăpare. Este recomandat pentru consum în stare proaspătă și industrializare.
 • seminte varza

Varza creata. Verifica AICI toate soiurile disponibile pe shopul AGROSEL pentru gradinarii amatori.

 • Semințe BIO varza creata Vertus 2 – 2.5 g Agrosel Home Gardening. Perioada de vegetaţie este de 105 zile de la transplantare.
  Căpăţâni turtite, cu greutate de 1,5-2,5 kg, tolerant la temperaturi scăzute şi ridicate. Varza creață, datorită suprafeței gofrate a frunzelor necesită mai multă apă față de varza albă obișnuită
 • Semințe salată creață roșie Odagiu – 4 g Agrosel Home Gardening
 • Semințe varză creață Vertus 2 – 2 g Agrosel Home Gardening
 • Afla sfaturi despre cultivarea verzei cretei pe canalul nostru de YouTube click aici Canalul a depasit, de curand, pragul de 5000 de abonati.

Varza Victoria. Verifica AICI toate soiurile disponibile pe shopul AGROSEL pentru gradinarii amatori.

 • Semințe varză Victoria F1 – 80 sem Agrosel Home Gardening. Omologat in Romania. Este un hibrid de varză albă pentru perioada de vară-toamnă, adaptat condițiilor pedoclimatice din România și cerințelor pieței românești. În funcție de desimea culturii și momentul recoltării, căpățânile au o greutate cuprinsă între 2,5-3 kg. Formează căpățâni rotunde, uniforme, ce pot fi recoltate după circa 70 zile de transplantare. Hibridul este potrivit pentru consum proaspăt cât și pentru murare. Nu emite tijă florală și prezintă rezistență la crăpare. Rezistențe la agenții fitopatogeni: Foc (Fuzarioză / Ofilirea vasculară)
 • Semințe varză Victoria F1 – 0.35 g Agrosel Home Gardening
 • Afla sfaturi despre cultivarea verzei Victoria pe canalul nostru de YouTube click aici Canalul a depasit, de curand, pragul de 5000 de abonati.

Seminte Varza Rosie. Verifica AICI toate soiurile disponibile

 • Semințe varză roșie Cabeza Negra 2 – 3 g Agrosel Home Gardening. Soi târziu, de vigoare mijlocie, forma căpățânii este sferică, de culoare roșu – închis. Greutate 1,4-1,8 kg, bine îndesată.
 • La categoria seminte profesionale va recomandam HEKTAR varză roșie Red Wizard F1 – 2.500 sem si HEKTAR Semințe varză roșie Red Pearl F1 – 2.500 sem
 • Afla mai multe despre semintele profesionale HEKTAR pe www.hektar.ro
 • Afla sfaturi despre cultivarea verzei pe canalul nostru de YouTube click aici Canalul a depasit, de curand, pragul de 5000 de abonati.

Varza Chinezeasca. Verifica AICI toate soiurile disponibile

 • Semințe varză chinezeasca Granaat – 4 g Agrosel Home Gardening. Perioada de vegetație 70 zile. Culoarea frunzelor este verde închis, formă lungă-cilindrică. Greutate 1,5-2 kg.

Varza de Buzau. Verifica AICI toate soiurile disponibile in magazinul online

 • PROFESIONALE Semințe varză De Buzău – 25.000 sem
 • PROFESIONALE Semințe varză De Buzău – 2.500 sem
 • Pentru gradinarii amatori Semințe varză De Buzău – 5 g Agrosel Home Gardening. Soi tardiv cu perioada de vegetație de 140-155 zile de la transplantare. Plantă foarte viguroasă, formează căpățâni îndesate, globuloase puțin turtite, de culoare verde albăstruie, frunzele fiind acoperite cu pruină. Greutatea căpățânii este 3-4 kg și rezistă bine la crăpare.
 • Pentru gradinarii amatori Semințe varză De Buzău – 2 g Agrosel Home Gardening

Cauti rasaduri varza? Iti recomandam videoul “Varza – rasaduri, tratamente pentru o cultura de succes” de pe canalul de YouTube Agrosel

 

Recomandari speciale pentru luna martie 2020: 

 • Stati acasa!
 • Evitati magazinele in perioada urmatoare.
 • Comandati online  si achitati cu cardul pentru a evita cat mai mult atingerea  bacnotelor.
 • Comandati online seminte legume romanesti, legume cu gust Agrosel Home Gardening si beneficiati de livrare rapida in toata tara. Ca masura exceptionala, a fost dezactivata comanda minima pe shop. Puteti comanda online chiar si un plic.

 

Misiunea noastră este menținerea soiurilor tradiționale din România atât prin cercetare conservativă, cât şi crearea continuă de noi soiuri prin cercetare creativă. Dorim să fim în permanență cea mai potrivită și rentabilă alegere pentru consumatorii și partenerii noștri: grădinari amatori, cultivatori profesioniști, distribuitori și comercianți.

Ai intrebari? Iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0264.305.900

 

Promotie HEKTAR: seminte profesionale de varza

Promotie HEKTAR: seminte profesionale de varza

HEKTAR lanseaza anul acesta o promotie speciala pentru cultivatori profesionisti: 3+1 gratis la varza alba Victoria F1 si varza alba Beverly Hills F1 (categoria seminte profesionale de legume). Afla mai multe pe shop click aici  Iti stam la dispozitie si la numarul de telefon 0264.305.900

Puteti plasa comenzile direct pe site si noi le livram rapid oriunde in tara.

Semințe varză Victoria F1 – 2.500 sem

Este un hibrid de varză albă pentru perioada de vară-toamnă, adaptat condițiilor pedoclimatice din România și cerințelor pieței românești. În funcție de desimea culturii și momentul recoltării, căpățânile au o greutate cuprinsă între 2,5-3 kg. Formează căpățâni rotunde, uniforme, ce pot fi recoltate după circa 70 zile de transplantare. Hibridul este potrivit pentru consum proaspăt cât și pentru murare. Nu emite tijă florală și prezintă rezistență la crăpare.

Rezistențe la agenții fitopatogeni: Foc (Fuzarioză / Ofilirea vasculară)

Dorim să fim în permanență cea mai potrivită și rentabilă alegere pentru cultivatori profesioniști, distribuitori și comercianți.

Va invitam sa accesati si noul website HEKTAR click aici, pagina de facebook HEKTAR click aici si canalul nostru de YouTube care, de curand a depasit pragul de 5000 de abonati, click aici

 

TUTA ABSOLUTA la rosii, modalitate de prevenire, combatere si control

TUTA ABSOLUTA la rosii, modalitate de prevenire, combatere si control

Controlul si combaterea moliei nu este deloc ușoară, dar nu este imposibilă!!!

Ce trebuie să facem dacă anul trecut am avut în solar această moli? Aș enumera pașii pentru fermierii care cultivă tomate în solaria:

1. dezinfecția scheletului solarului, uneltelor, meselor, foliei, plus igienizare

2. utilizarea plaselor anti-insecte pe laterale și utilizarea ușilor duble la intrarea în solar

3. odată cu plantarea răsadurilor, plantarea în solar a plantelor gazdă -coada șoricelui, gălbenele, muștar

4. capcane colorate lipicioase, de culoare neagră, pentru identificare premature

5. capcane cu fermoni, pentru a captura masculi, undeva la 4-8 capcane/1000 m²

6. instalre lămpi UV în solar

7. instalare unor distribuitor feromonal pe nume Isonet T, care are în compoziție acetat de tetradecatrien, care stopează împerecherea

8. popularea solarilor cu prădători de tip Macrolophus pygmaeus, pentru controlul larvelor

9. folosirea a insecticidelor biologice pe baza de Bacillus thuringiensis, produsul omologat Bactospeine

10.Alverde (1 L/ha), Affirm (1,5 kg/ha), Coragen (175 ml/ha), Voliam Targo (0,8 L/ha)- aceste produse în stadiul de adult sunt inutile, deoarece nu își mai au rostul

Page 1 of 6012345...102030...Ultimul »