NEW YORK F1

NEW YORK F1

Középkorai káposzta hibrid. Tenyészideje a kiültetéstől számított 80-85 nap. Feje gömbölyű, átlagtömege 2,5-3 kg. Az erős növekedésű növény levelei zöldek. Hasadásra nem hajlamos, rezisztens a Fuzáriumra és a Xanthomonasra. Friss fogyasztásra, savanyításra és rövid idejű tárolásra (3 hónap) alkalmas.

pict_prof54
VICTORIA F1

VICTORIA F1

A romániai klímának és piaci elvárásoknak megfelelő nyári-őszi káposzta hibrid. Tenyészideje kiültetéstől számított 70 nap. Az alkalmazott növénysűrűség függvényében a termés átlagtömege 2,5-3 kg. Egyöntetű, kerek fejeket növeszt. Friss fogyasztásra és savanyításra alkalmas. Felmagzásra és repedésre sem hajlamos.

pict_prof
BEVERLY HILLS F1

BEVERLY HILLS F1

Nyári-őszi termesztésre alkalmas hibrid. Tenyészideje a kiültetéstől számított 70-75 nap. A lapított fejek közepesen tömörek, átlagtömegük 2-3 kg. Erőteljes növekedésű, levelei nagyok, kékeszöldek, viaszosak. Hosszabb ideig lábon tartva sem hajlamos a repedésre. Friss fogyasztásra és savanyításra megfelelő.

pict_prof11
AUTUMN PRINCE F1

AUTUMN PRINCE F1

A kiültetéstől számított 75-80 nap tenyészidejű fejes káposzta hibrid. A növények erőteljes növekedésűek, nagy levelekkel, melyek kékeszöld színűek és viaszosak. A káposztafejek lapítottak, tömöttek, átlagtömegük 2-2,5 kg. Rezisztens a repedésre és a patogén kórokozókra. Friss fogyasztásra és ipari feldolgozásra alkalmas.

pict_prof8
TEXAS F1

TEXAS F1

Korai hibrid. Tenyészideje a kiültetéstől számított 60-65 nap. A tömör, kerek fejek enyhén laposak, átlagtömegük 1,5 kg. A termés belső levelei vékonyak. Repedésre nem hajlamos. Tavaszi-nyári szabadföldi termesztésre alkalmas. Friss fogyasztásra javasolt.

pict_prof78