Watermelon Burebista F1

Watermelon Burebista F1

Early Crimson Sweet type watermelon hybrid (75-78 days). The plants have good vigour and the foliage covers the fruits well protecting them from the sunlight. The round-oval fruits weight can reach 6-9 kg. Their shell colour is medium green covered with greenish-blue stripes. Their medium thick shell offers good resistance to transport and handling. The flesh is intensive red, crispy and sweet. The hybrid can be cultivated in open field or protected with foil tunnels or agrotextil. Recommended density: 6.000 plants per hectare or 3000 plants grafted.

 

Semințe Pepene verde Burebista F1

Semințe Pepene verde Burebista F1

Hibrid timpuriu de pepene verde, tip Crimson Sweet, ale căror fructe ajung la maturitate în circa 75-78 zile de la plantare. Plantele au vigoare bună, foliajul acoperă bine fructele protejându-le de acțiunea razelor solare. Fructele au la maturitate greutatea cuprinsă între 6-9 kg, forma rotund – ovală. Dungile au o culoare verde albăstrui, acoperite cu pruină, pe un fond verde deschis. Coaja de grosime medie asigură fructelor rezistență la transport și manipulare. Miezul este colorat în roșu intens, foarte dulce. Hibridul poate fi cultivat în câmp deschis sau protejat cu tunele de folie sau agrotextil. Desimea recomandată în cultură: circa 6000 pl/ha în cultură nealtoită; 3000 pl/ha în cultură altoită.

Modalitati de ambalare
100 / 500 semințe

Semințe Pepene verde Peace F1

Semințe Pepene verde Peace F1

Hibrid de pepene verde de tip Crimson Sweet, cu miezul foarte dulce, colorat în galben. Datorită acestui aspect este considerat ca un hibrid de nișă, atractiv pentru consumatori. Fructele sunt rotunde, foarte uniforme, cu greutatea cuprinsă între 4-5 kg . Coaja este subțire, ceea ce face ca fructele să aibă un procent mare de parte consumabilă (miez) Este un hibrid productiv (plantele leagă mai multe fructe care pot ajunge la maturitatea de consum în condiţii de tehnologie corectă).

pict_prof56

Modalitati de ambalare
100 semințe / 500 semințe

Semințe Pepene verde Royal Fantasy F1

Semințe Pepene verde Royal Fantasy F1

Este un hibrid timpuriu, cu perioada de vegetaţie de 75-78 zile de la plantare. Plantele sunt viguroase, cu fructe rotund alungite, având greutatea cuprinsă între 7-10 kg. Coaja fructelor este de grosime medie(asigură o bună rezitență la transport), iar pulpa este de culoare roşie, crocantă şi foarte dulce. Hibridul prezintă toleranţă la fuzarioză. Este tolerant la stresul termic și hidric având și o bună capacitate de producție. În condiții de altoire mărimea fructelor și potențialul de producție cresc.

pict_prof67

Modalitati de ambalare
100 semințe / 500+50 semințe

Semințe Pepene verde Semaca F1

Semințe Pepene verde Semaca F1

Hibrid timpuriu de pepene verde, tip Sugar Baby, ale căror fructe ajung la maturitate în circa 75 zile de la plantare. Plantele sunt viguroase, foliajul reușind în multe situații să protejeze fructele de acțiunea razelor solare. Fructele au greutatea cuprinsă între 7-9 kg , forma rotund-ușor ovală. Dungile înguste de culoare verde albăstrui pe un fond verde mediu, fac din acest pepene un produs cu aspect comercial deosebit 9produs de nișă). Coaja de grosime medie asigură fructelor rezistență la transport și manipulare. Miezul este colorat în roșu intens, foarte dulce. Hibridul poate fi cultivat în câmp deschis sau protejat cu tunele de folie sau agrotextil. Desimea recomandată în culturăȘ circa 6000 pl/ha în cultură nealtoităș 3000 pl/ha în cultură altoită.

pict_prof77

Modalitati de ambalare
100 / 500 semințe

Semințe Pepene verde Crimson Sweet

Semințe Pepene verde Crimson Sweet

Pepeni verzi semitimpurii, cu fructe rotunde, cu greutatea medie cuprinsă între 8-12 kg. Miezul este roşu strălucitor, crocant, dulce. Se comportă bine în câmp deschis, cultură înfiinţată atât prin semănat direct în sol cât şi prin răsad. Soiul este tolerant la: fuzarioză rasele 0 şi 1 precum şi la antracnoză.

pict_prof17

Modalitati de ambalare
100 g / 500 g
COMANDA ONLINE CLICK AICI

Semințe Portaltoi de pepene verde Beton F1

Semințe Portaltoi de pepene verde Beton F1

Este un nou portaltoi tip Maxima-Moshata recomandat pentru altoirea pepenilor verzi. Semințele germinează în masa, ceea ce induce uniformitate și ca urmare procent ridicat de prindere. Imprima plantelor altoite o bună toleranță la fuzarioza și o rezistență ridicată la factorii de stres (termic și hidric). Beton F1 asigură plantelor vigoare mare, calitate și producție ridicată.

pict_prof

Modalitati de ambalare
100 semințe / 500 semințe