Seminte BIO Broccoli Calabrese Natalino - 2g

7,39 lei
În stoc
SKU
5948872025149

Extratimpuriu: 60-70 zile de la transplantare.
Căpăţâni mijlocii: 300-400 g. Varietate productivă.
Tip ambalare: la plic.

#MadeÎnRomânia

Descriere

Semintele BIO Broccoli Calabrese Natalino sunt o alegere excelenta pentru gradinarii amatori care doresc sa obtina o productie bogata de broccoli in timpul sezonului de primavara. Acestea sunt seminte biologice, certificate de calitate, care cresc in 60-70 de zile de la transplantare. Căpăţânile rezultate sunt mijlocii, cu o greutate de 300-400 g, oferind o varietate productiva si delicioasa. Semintele sunt produse de catre AGROSEL si pot fi semanate in spatii protejate in luna februarie sau martie, pentru a fi transplantate dupa 45 de zile. Recoltarea se poate face in perioada mai-iunie. Obtineti o productie sanatoasa si delicioasa cu aceste seminte BIO de broccoli Calabrese Natalino.

Broccoli este o leguma cu frunze verzi care poate fi consumata atat cruda, cat si gatita. Este o sursa importanta de nutrienti, cum ar fi:

  • Vitamine: Broccoli este o sursa bogata de vitamine, in special vitamina C, dar si vitaminele B6 si K. De asemenea, contine cantitati importante de vitamina A, vitamina E si acid folic.

  • Minerale: Broccoli contine minerale importante, cum ar fi fier, potasiu, zinc, calciu si magneziu.

  • Fibre: Broccoli este o sursa excelenta de fibre alimentare, care ajuta la mentinerea sanatatii tractului digestiv si la controlul nivelului de colesterol din sange.

  • Compusi fitochimici: Broccoli contine o serie de compusi fitochimici benefici, cum ar fi sulforafan si indol-3-carbinol, care au proprietati antiinflamatoare si antioxidant.

In plus, broccoli este o leguma cu continut scazut de calorii, ceea ce o face o alegere excelenta pentru cei care doresc sa mentina o dieta echilibrata.

Indicații

Mai multe informatii
Brand Agrosel-PG6
Semănare în spații protejate Februarie-Martie
Transplantare 45 zile
Recoltare Mai-Iunie

Opinii

Scrie o opinie:
Rating-ul dumneavoastra