Seminte Ceapa rosie Clujana - 2g

2,37 lei
În stoc
SKU
5948872023381

Semintele de ceapa rosie Clujana sunt un soi semitardiv, cu bulbi de forma ovala si foliaj exterior mov inchis. Au un gust usor picant, fiind recomandate pentru salate.

#MadeÎnRomânia

Descriere

Semintele de ceapa rosie Clujana AGROSEL Home Gardening sunt un soi semitardiv, cu bulbi de forma ovala si foliaj exterior mov inchis. Au un gust usor picant, fiind recomandate pentru salate. Acest soi este romanesc si poate fi semanat in camp in luna martie, cu o recoltare prevazuta pentru perioada august-septembrie. Sunt ambalate intr-un plic si fac parte din brandul Agrosel-PG2.

Daca doriti sa adaugati o nota picanta si savuroasa in preparatele dvs culinare, aceste seminte de ceapa rosie Clujana AGROSEL sunt o alegere ideala pentru gradina dvs.

Ceapa rosie contine vitaminele C, B6, B9 si K, minerale precum fier, cupru, mangan, calciu si potasiu, si fibre. De asemenea, contine compusi vegetali numiti flavonoizi, care pot avea proprietati antiinflamatorii si antioxidantii. Poate fi folosita in diverse retete culinare, fiind apreciata pentru aroma sa distincta si proprietatile sale benefice pentru sanatate.

Indicații

Mai multe informatii
Tip Roșie
Timpurietate Semitardiv
Brand Agrosel-PG2
Semănare în câmp Martie
Recoltare August-Septembrie

Opinii

Scrie o opinie:
Rating-ul dumneavoastra