Pentru ca fiecare nou inceput este caracterizat de un trecut glorios, incepem noul an cu o retrospectiva, dar si cu noi planuri in ceea ce priveste anul anul 2018. De aceea, discutam astazi despre un aspect foarte important al lumii moderne si anume hrana, in formele ei incipiente.

Semintele, pentru ca de la ele porneste de fapt odiseea cresterii de legume si fructe, sunt parte a vietii si tocmai de aceea devine vital sa avem certitudinea calitatii si a pastrarii sanatatii. Din acest punct de vedere este important sa stim ca shop-ul Agrosel ne este aproape si in acest an, oferindu-ne posibilitatea de a comanda online cele mai cunoscute seminte de fructe si legume.

Ce aduce nou in anul 2018 shop-ul Agrosel?

Inca din anul 2017 shop-ul Agrosel a implementat sistemul de comenzi online pentru persoane fizice si juridice, iar noua interfata a magazinului online a reusit atragerea mai multor clienti si cresterea perioadei de timp pe care acestia au petrecut-o pe site. Acest lucru inseamna ca oferta magazinului este una bogata, din care fiecare beneficiar sa isi poata alege acele produse de care are nevoie. In plus, discounturile oferite sunt vizibile, interfata oferind un plus de transparenta si eficienta in ceea ce priveste relatia cu beneficiarul.

Din acest punct de vedere, magazinul Agrosel are listate peste 700 de produse, iar lista va continua si in anul 2018, perioada in care se preconizeaza implementarea a cel putin 10 produse noi. Pe langa soiurile si hibrizii noi si modalitatea de ambalare a acestora va suferi modificari. Produsele listate au obtinut rezultate bune la verificari si sunt adresate atat segmentului hobby cat si segmentului profesionist.

Magazinul Agrosel este unul inovativ si cauta in permanenta sa se afle in legatura cu beneficiarii. In acest sens, sistemul de comanda online, cu sau fara crearea unui cont, plata online a  produselor, dar si un call center dedicat, acestea sunt doar cateva dintre noutatile pe care acest magazin le aduce. Din call center pot fi aflate informatii importante cu privire la produse, la plata acestora, la transport si livrare sau intrebari legate de disponibilitate. O comanda este procesata intr-un timp relativ scurt si este mult mai avantajos acest canal, in special datorita automatizarii procesului, fiind mult mai rapid decat in cazul comenzilor telefonice.

Magazinul online Agrosel.ro este un shop care iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie din punct de vedere al legumelor sau fructelor. O simpla privire pe acest site ne poate scoate in evidenta soiuri consacrate pe piata de desfacere, precum castravetii cornison, varza de Buzau, morcovul Nantes sau patrunjelul de frunza. Aceste produse sunt practic varful de gama al acestui shop, insa dincolo de aceste prime pozitii in topul vanzarilor, vom constata ca plaja de alegere a produselor este mult mai ampla.

Fata de toamna anului 2016 vorbim despre schimbari majore in ceea ce priveste acest site. Interfata acestuia, filtrarea produselor dupa valoare, categorie, soi, caracteristici, acestea sunt aspecte importante ce constituie de fapt o punte fata de dorintele utilizatorilor. Putem vorbi asadar despre transparenta si utilitate, iar in acest sens mai putem vorbi despre o caracteristica foarte importanta si anume delimitarea produselor in functie de domeniul de activitate: hobby sau profesional.

Cresterea fructelor si a legumelor este o indeletnicire mai mult decat eleganta si tocmai de aceea chiar si modalitatea de prezentare a semintelor trebuie sa respecte aceste standarde. De aceea, shop-ul Agrosel ne asteapta si in acest an cu cele mai bune produse, prezentate intr-o noua lumina, mai eleganta si mai atragatoare.

Magazinul online poate fi accesat la adresa: https://shop.agrosel.ro/