Seminte Castraveti Jerry F1 - 15 sem

4,43 lei
În stoc
SKU
5948872029918

Ajung la maturitate la 50 de zile de la semanare. Fructele sunt uniforme, au lungimea de 6-7 cm, crocante. Se pot cultivă și pe balcon. Se seamănă la o adâncime de 1-2 cm.

#MadeÎnRomânia

Descriere

Semintele de castraveti Jerry F1 de la brandul Agrosel Home Gardening sunt perfecte pentru gradinarii amatori din Romania care doresc sa cultive acesti legume delicioase si sanatoase acasa sau pe balcon. Aceste seminte sunt special concepute pentru a oferi o recolta timpurie, de calitate si uniforma.

Castravetii Jerry F1 ajung la maturitate in doar 50 de zile de la semanare, fiind o optiune ideala pentru cei care doresc sa aiba o recolta rapida si de inalta calitate. Fructele sunt uniforme si au o lungime de 6-7 cm, fiind crocante si perfecte pentru gustari sanatoase sau pentru a fi adaugate in salate.

Aceste seminte sunt foarte versatile, putand fi cultivate atat in spatii protejate (in februarie-martie sau august), cat si in camp (in mai-iunie). Dupa 45 de zile de la transplantare, puteti incepe sa recoltati castravetii Jerry F1 in iunie-august sau septembrie-octombrie.

Cu aceste seminte de calitate superioara de la Agrosel, gradinarii amatori pot beneficia de o recolta bogata si delicioasa de castraveti Jerry F1, in mod simplu si convenabil, direct din gradina sau de pe balcon.

AGROSEL Homegardening - preferatul gradinarilor amatori din România

Indicații

Mai multe informatii
Tip Snack
Timpurietate Timpuriu
Brand Agrosel-PG8
Semănare în spații protejate Februarie-Martie, August
Semănare în câmp Mai-Iunie
Transplantare 45 zile
Recoltare Iunie-August, Septembrie-Octombrie

Opinii

Scrie o opinie:
Rating-ul dumneavoastra