Seminte de gazon MIX2FIX - 1kg

28,29 lei
În stoc
SKU
5948872022629

Semintele de gazon MIX2FIX AGROSEL (gazon și îngrășământ) sunt o alegere ideala pentru cei care doresc sa obtina un gazon verde si sanatos in zonele insorite.

#MadeÎnRomânia

Descriere

Semintele de gazon MIX2FIX AGROSEL (gazon și îngrășământ) sunt o alegere ideala pentru cei care doresc sa obtina un gazon verde si sanatos in zonele insorite. Aceste seminte au fost create special pentru a rezista la expunerea la soare, oferind un gazon viguros si frumos chiar si in cele mai calde perioade ale anului.

Datorita formulei speciale, semintele de gazon MIX2FIX au o germinare mai rapida, astfel incat sa puteti vedea rezultatele in timp record. De asemenea, aceste seminte intaresc firele de iarba, astfel incat sa puteti avea un gazon mai rezistent si mai puternic.

Semintele de gazon MIX2FIX sunt ambalate intr-o cutie de carton de 1 kg, acoperind o suprafata de pana la 25 m2. Acestea au o calitate superioara, astfel incat sa puteti obtine rezultate exceptionale la fiecare utilizare.

Daca doriti sa obtineti un gazon perfect pentru zona dvs. insorita, semintele de gazon AGROSEL sunt alegerea perfecta.

  • Creștere mai rapidă după germinare

MIX 2 FIX este un amestec de seminte de gazon cu ingrasaminte complexe 15.15:15, care ajuta la repararea golurilor aparute in gazon.
In cutia de gazon se gasesc doua pachete (unul cu seminte de gazon, unul cu ingrasamintele complexe) care trebuie amestecate inainte de semanat.

DOMENII DE FOLOSIRE
Golurile din gazon, cauzate de: imbatranirea gazonului, atac de boli si daunatori, urina de caine, utilizare intensiva, accidente mecanice, etc.

APLICARE
1. Curatati locul fara gazon de eventualele resturi vegetale apoi greblati usor.
2. Amestecati bine semintele de gazon cu ingrasamantul complex.
3. imprastiati amestecul pe locul fara gazon.
4. Udati bine locul semanat, folosind un cap de stropit tip dus.
5. Locul trebuie mentinut permanent umed pana la rasarirea semintelor.
6. Prima tundere se va face cand gazonul are circa 5-7 cm inaltime.
7. indepartarea ierbii tunse, de preferat pe vreme uscata.

PRODUS
MIX 2 FIX este un produs ce se poate folosi pentru aproape orice tip de gazon: Sport, Parc, Regenerare, Umbra, Soare, Joaca.

 

Indicații

Mai multe informatii
Zone Insorite
Brand Agrosel

Opinii

Scrie o opinie:
Rating-ul dumneavoastra
Am gasit alte produse care v-ar placea!